Stjerneskudsgate:
VI SIGER DET SOM DET ER : VORES STJERNESKUD ER IKKE SOM DE ANDRES
Kigger man de danske stjerneskudsanaler (No pun) igennem vil man ret utvetydigt se at et ”stjerneskud” som minimum indeholder: stegt rødspættefilet, dampet rødspættefilet. Helt præcist hvordan og hvornår stjerneskuddet blev opfundet ved ingen, men én ting er sikkert og det er at den danske smørrebrødsdronning Ida Davidsen serverede det i 1962, da den russiske kosmonaut Jurij Gargarin besøgte København.
Og for os her på Klitmøller Røgeri er det godt nok: Fra Ida til Jurij .. det kan så absolut noget.Her i 2023 er det så 61 år siden og derfor tillader vi os at lave en opdatering af stjerneskuddet anno 1962.
STJERNESKUDDETS grundprincipper holdes i hævd: Stegt &Dampet fisk på brød m tilbehør.
I år 2023 skal vi med Stjerneskudsrevolutionen nu hylde alle de andre fladfisk der findes og fanges i Dansk farvand, af danske fiskere. Vi bruger fladfisk der i mange år ikke har været samme efterspørgsel på som på rødspætten, men som absolut er lige så velsmagende og velfungerende på et stykke mad.
Vi bruger nu Issinger, Skærissinger, Skrubber & lidt rødspætte (Den Dampede)
Så nej ! vores stjerneskud er absolut ikke som de andres, men vi håber at i vil kunne lide vores stjernehyldest til danske fladfisk.
Velbekomme
KH
Klitmøller Røgeri
CVR: 42967688